Fra bloggen

ECN

Hva er egentlig en nettsky?

Nettskyen gjør det enkelt å synkronisere de ulike filene mellom pc-en, smarttelefonen og nettbrettet. Slik har du tilgang uansett hvor du befinner deg, og om du har med deg smarttelefonen, nettbrettet eller datamaskinen.

REDUSERTE KOSTNADER
Kostnadene blir mer forutsigbare og lavere. Det er vanlig med en fast månedlig kostnad og ingen overraskende investeringer.

MINDRE BEHOV FOR EKSPERTER
Du leier tjenester i nettet og slipper å bekymre deg om oppgraderinger og nye versjoner.

Les mer: Hva er egentlig en nettsky?

Microsoft Office 365

Klikk her for å åpne Microsoft Office 365 nettside

Se presentasjoner (total 6) på YouTube.com - klikk her

Les mer: Microsoft Office 365

SugarCRM

SugarCRM er et system som benyttes av små såvel som store bedrifter. Det er en komplett CRM-løsning.  SugarCRM tilbyr markedets mest fleksible CRM-løsning til en kostnadseffektiv pris. 

Les mer: SugarCRM

Joomla!

Joomla!™ CMS (Content Management System) publiseringsløsning / publiseringsverktøy er en fri programvare kodet i PHP og benytter seg av en mysql database. At det er fri programvare betyr at Joomla!™ CMS er til fri bruk. Idéen med en publiseringsløsning er at det skal være lett å bygge opp og oppdatere sin hjemmeside, online og uten bruk av spesielle programmer.  Man har kun bruk for en pc med adgang til internett, hvor en kan gå inn på sin hjemmeside og rette/redigere den online.

Les mer: Joomla!

Du er her: Home nettsky ECN - nettsky produkter